Träna i en PT Studio i Sundsvall

Här i Sundsvall tror jag att det är ganska många som ej vet vad en PT Studio är för något. I dagens inlägg tänkte jag berätta lite mer om vad det är och varför det kan vara både bra och skönt att träna på en studio. Jag tränar min klienter på Lyftet pt studio och det ligger i Haga, det är en studio som är anpassad för 2 personer. PTn och personen som vill träna. Många som är ny till träning kan känna sig väldigt obekväm i en gym miljö, det kan vara att utrustningen man vill träna med är upptagen eller känns grymtande gymveteraner obekvämt och det är svårt att koncentrerar sig på det man vill göra. Allt detta slipper du på en PT Studio, du kan fokuserar på ditt egna och få den hjälp du behöver för att utvecklas och nå dina mål. Du får träna med en utbildad PT som håller koll på att du utför övningen på rätt sätt, så du undviker skador och får träna på det som just du behöver träna på. Man slipper att tänka på allt som är runt om kring och vi kan tillsammans lägga 100% fokus på just dig.

Läs gärna fler av mina blogg inlägg, jag uppdaterar min blogg varje onsdag!

Vill du veta mer om mig och mina tjänster så hittar du all information du behöver här på min hemsida: https://www.jmcwellness.se/om-jmc-wellness/

Kom in på en kostnadsfri konsultation så berätta jag gärna mer! För bokning, klicka på länken nedan.

https://lyftetptstudio.onlinebooq.se/