fbpx

Nå dina mål med några enkla steg del 2

Hej på dig och vad roligt att du vill läsa mitt blogginlägg om hur du lättare kan uppnå dina mål och drömmar! I dessa två inlägg delar jag med mig av hur jag gör för att lättare nå mina drömmar och mål. Om jag ej skulle skriva upp mina mål och verkligen fördjupa mig i dom, så hade det bara blivit rörigt och det hade inte varit någon struktur alls! Genom att skriva upp vad vill och drömmer om livet, så kommer det bli lättare för dig att nå dina mål. Men glöm ej det viktigaste av allt TA ACTION!

Har du ej läst del 1 så bör du göra de, det kan bli lite svårt att hänga med annars!

I första delen så skrev jag om HELL YEAH känslan, 100 saker som du vill ha och drömmer om i livet. Du skulle även stjärnmarkera dina mål som du kände lite extra för och sista steget var att göra din top 10 lista.

Idag tänker jag att vi ska gå lite djupare in på dina topp 10 mål. När du nu gjort klart din topp 10 lista så vill jag att du ställer 6 frågor till dig själv. Nedan så ser du ett av mina mål som jag har och mina svar till dessa frågor.

Varför ska jag ställa dessa frågor till mig själv undrar du? Jo för att på detta sätt så blir ditt mål ännu starkare, du får verkligen känna och tänka till varför detta mål är så viktigt för dig. Du kan då påminna dig själv varför du göra detta och för vem du gör det!

Mitt mål

  1. Jag tar hand om mig själv och min hälsa, Jag tränar och äter bra och hälsosam mat varje dag!

6st varför detta mål är viktigt för mig

Vem gör jag detta för? Detta gör jag för mig själv då jag bara har 1 kropp och den vill jag ta hand om!

Varför vill jag uppnå det här målet? För det är viktigt för mig att må bra på hela resan och min kropp behöver rätt träning och näring för att orka nå alla min mål!

Varför är det så viktigt för mig? För jag vill leva ett bra liv hela vägen! Jag ska ta hand om min kropp för jag älskar den!

Hur kommer jag att känna när jag uppnått målet? Det kommer alltid kännas bra då jag kommer göra detta hela mitt liv!

Vad får jag ut av det? Jag får energi, en glad och frisk kropp och knopp. Jag får även en massa positiva hälsoeffekter!

Vilka andra kommer att tjäna på att jag uppnår målet? Bara jag själv!!

När du nu har ställt dessa frågor till dig själv på alla dina 10 mål så kan vi gå vidare med nästa steg. Nu är det dags att göra en FRAMGÅNGS TAVLA för att kunna visualisera målen på din topp 10 lista. Du kan göra denna tavla på olika sätt. Du kan ta fram olika bilder som får dig att tänka på ditt/dina mål eller kanske ett citat som får dig att tänka på ditt/dina mål? Lägg gärna lite extra tid på denna tavla så du blir nöjd. Du ska sträva efter att känna dig lycklig, glad och motiverad varje gång du tittar på tavlan. Lägg gärna in en bild på dig själv som du gillar, det är du som stjärna i detta, lyft fram din egna roll och kör!

Det var allt för dagens inlägg hoppas verkligen du gillar detta och att du har fått med dig något från denna text. Har du några frågor och funderingar kring mina tjänster så är du varmt välkommen att kontakta mig

Mail: Mathias@jmcwellness.se

Telefon: 0725779387