Är du ute efter att komma i din livs bästa form utan att behöva göra massa uppoffringar?

Hos oss får du verktyg och kunskapen som gör din resa enklare, smidigare och mer hållbar i längden.

Vad ingår hos oss?

Personligt träningsprogram

Vi gör alltid ett anpassat träningsprogram efter dig och dina mål. I träningsprogrammet så har du även instruktions videos på dom övningar du ska göra.

100% stöttning

Vi vill verkligen att du ska lyckas därför har vi valt att utöver våra fysiska pt-timmar så finns vi med dig i vår app där du har tillgång till rådgivning varje dag kring din träning och kost.

Träna privat i pt-studio

Hos oss får du träna i en fullt utrustad privat pt-studio fritt från andra. Detta gör det väldigt lätt för oss att lägga 100% fokus på just dig.

Personlig kostvägledning

Vi vägleder dig inom din kost och hjälper dig att finna en hållbar rutin utan massa begränsningar. Så du faktiskt lyckas långsiktigt också! 

Kostapp med recept

I våran app så kan du registrera din kost, du har tillgång till över 400 olika recept. Men det bästa av allt inga hårda begränsningar!

Bonusar

Utöver allt detta som ingår så har vi även lite bonusar som tex: Fri dryck på din pt-timme, Jonathan & Mathias Go To’s recept, Template för strategier vid hunger, Excel Template för att sätta upp mål.

01

Introduktion

Vi börjar alltid med att kolla igenom dig och dina behov. Vad vill du ha hjälp med? Hur ska vi nå dina mål? Hur länge? För att sedan strukturera upp en individanpassad plan efter din behov.

02

Plan läggs upp

Vi lägger upp en anpassad plan utifrån dig: Träningsschema efter dig och dina mål med tillgång till instruktions videos på hur du utför övningarna, kostplan med vägledning så att du kan lära dig att äta rätt utan att följa ett slaviskt kostschema/diet. Utöver det så får du även tillgång till över 400 olika goda & hälsosamma recept som definitivt kommer hjälpa dig på vägen!

03

TRUST THE PROCESS

Vi finns med dig hela vägen på din resa. Hos oss får du mer än bara pt-pass, utöver all peppning och stöd på dom fysiska pt passen. Så har du även tillgång till digitalt stöd varje dag där du kan ställa frågor kring din kost och träning. Och för att hålla dig 100% accountable så har vi även incheckningar varje vecka. För att säkerställa att du faktiskt gör jobbet!

Signa upp dig på vår VIP-lista

Som tack mejlar vi dig direkt en E-bok med två träningsprogram helt kostnadsfritt! När du signar upp dig på vår VIP-lista kan du förvänta dig att få inspirerande mejl som är fyllda med värdefull information för att hjälpa dig att nå dina tränings- och kostmål på bästa sätt!

Vi lovar att vi hatar spam minst lika mycket som dig! Därför kommer vi endast mejla dig relevant info och tips som du kan tänkas behöva under din resa. 

Vilka är vi?

DSC05009

Mathias Coox

Som 15 åring var jag överviktig, rökare och åt inprincip bara skräpmat. Att att börja styrketräna, ta tag i mig själv och min hälsa jadu det fanns inte på kartan...
jmc_bild

Jonathan Bergqvist

När jag var 16 år bestämde jag mig för att det var dags för en förändring. Och här började min resa. En resa av tusentals misstag. Jag var hungrig, motiverad och galet sugen på resultat...

Vad säger några av våra klienter?

Michael
Michael Klient

Känns väldigt skönt att vara igång. Mathias känns lyhörd och lyssnar på mina önskemål. Detta är början på ett långt samarbete

Cecilia
Cecilia Klient

Stor kompetens inom området i kombination med ett mycket professionellt och fint bemötande gör att jag ger högsta betyg till Jmc wellness

 
Desiré
Desiré Klient

jag skulle helhjärtat rekommendera Mathias till alla som på något sätt vill förbättra sin hälsa genom kost/träning. Mathias har inspirerat med ett helhetstänk när det gäller träning/kost.

Stefan
Stefan Klient

Mathias är en riktigt duktig personlig tränare, Som ser individen anpassar träningen efter varje enskild person.

Therese
Therese Klient

Mathias är en kunnig och engagerad PT som jag kommer att fortsätta träna med. Jag rekommenderar dig att göra detsamma.

Gudrun
Gudrun Klient

Mathias är duktig och påläst om kost och träning. Pushade, styrde och informerade när du behövde. Bra att du informerar om att man får äta det man vill och att allt i slutändan handlar om Under/Överskott OCH att må bra såklart!

Filip
Filip Klient

Jag tycker Mathias har varit en grym pt. Ger bra råd, bra träningsprogram och alltid positiv och glad vilket har gett mig energi!

Play Video