Resan mot -50 kg

Nu har det gått 4 veckor sedan vi startade resan mot -50 kg! Jag tycker verkligen Nichlas gör ett super bra jobb då han redan har gått ner 3kg. Ett bra mål är -0,5 kg i veckan, vilket är 2kg i månaden, jag tycker verkligen vi ligger bra till. Han registrerar in sin kost i Nutrition data så han och jag får en bättre helhetsbild av vad han äter. Detta tycker jag också kan vara bra för att få en bättre bild på vad vissa saker egentligen innehåller. Vi har också kommit igång med personlig träning 2 gånger i veckan där vi tränar hela kroppen. Här kan man också se en förändring på ganska kort tid där Nichlas själv säger att han känner sig lite mer rörlig och att han mindre ont i kroppen.

För mig som PT och kostrådgivare är det viktigt att min klient ej slutar leva sitt liv. Många människor som gör en sån här stor förändring (eller liknade) Kan bli väldigt manisk runt kost och liknande. Jag tycker verkligen det är viktigt att man har en balans och tillåter sig själv att göra dom här sakerna som är ”mindre” bra ibland om man nu vill det. På detta sättet kommer det också bli mer hållbart i längden eftersom att äta bra mat och röra på sig ska man ju egentligen göra hela livet ut.