En PT kan vara den bästa motivationen för att nå dina mål!

Att skaffa sig en PT handlar inte bara om att få hjälp med övningar och att få ett träningsupplägg, det är så mycket mer än så⭐️ När personer tränar med mig så är mitt mål att lära ut och utbilda personen inom området hälsa. Man får en helhetsbild om träning, hälsa och kost samtidigt som man får lära sig grunder och tekniker i olika övningar för att minska risken för skador?? Jag är uppmärksam och lyhörd för att skapa det bästa upplägget för just DIG så att DU lättare uppnår dina mål och ser resultat. Med min kunskap om hälsa, träning, kost och din kunskap om din kropp så blir vi ett vinnande team!

Vad är hälsa för mig? – Hälsa för mig handlar mycket om balans. Att ha en balans i vardagen med fysisk aktivitet, bra OCH god mat samt en positiv omgivning. Man kan köpa ett hus/lägenhet och renovera det. Du ska också bo i din kropp hela livet så investera i den!