Hur ska jag komma igång med träningen?

Att börja träna kan vara enormt svårt, man kan ha svårt att veta var man ska starta och vad man ska göra, gör man rätt? Hur många reps och sets ska jag göra? Hur länge ska man vila? Osv osv.

Om du inte startar så lär du dig aldrig, man måste alltid ta första steget för att sedan kunna gå hela vägen upp för berget. Det kommer vara motgångar på vägen upp som sedan blir erfarenheter! När det kommer till hälsan så är det alltid bättre att man gör något än ingenting! Titta på andra och våga Be om hjälp och råd, så lärde jag mig och det fanns ingen som sa exakt vad jag skulle göra. Jag tänker att man får ställa sig själv dessa frågor, har jag tillräckligt stort intresse för att lära mig själv om fysisk aktivitet? Vill jag överlåta det till någon annan som kan planera min fysiska aktivitet? Vill jag få 100% stöd och hjälp under min träning av en pt? Vad är det som gör att jag inte vill träna? Vad är det som gör att jag vill träna? Att ta hjälp och stöd är det bästa du kan göra, man klara inte allt själv.

Du måste hitta din väg och vad du vill göra för att hitta den roliga och perfekta träningen för just dig. Så vad är det som stoppar dig?