Uppföljningsfrågor för PT online

Här kommer ett frågeformulär som jag vill att du svara på så utförligt och så snart du kan. Alla dina svar lagras säkert och är endast tillgänglig för mig att planera din träning/kost.

Detta är ett "måste" för att jag ska kunna påbörja din träningsplanering/kostplanering! Det är viktigt att du är ärlig i dina svar för att vi ska kunna göra detta till ett bra samarbete!

Du behöver svara på dessa frågor för att jag ska få en bättre helhetsbild om dig och vad du vill ha hjälp med. Jag kommer även kunna göra ett mer utförligt jobb och anpassa träning/kost på ett mer optimalt sätt efter dig och dina behov!

(Notera, om du har några skador eller liknande så rekommenderar jag dig att kontakta någon professionell som kan kolla på din skada)

När du har skickat i väg svaren till mig så kommer jag gå igenom de noga och göra en bedömning om jag har kunskap nog att hjälpa dig! Jag skickar sedan i väg en faktura som du behöver betala inom 15 dagar.

"NOTERA" Jag kommer ej börja med din träning/kostplanering förens fakturan är betald. Tänk också på att det kan finnas andra som vill ha din plats och därför är det viktigt att du betalar faktura så snabbt du kan.

När du har betalat så har du låst din plats hos mig och jag kan sätta igång med kost/träningsplaneringen! Du får då tillgång till Nutrition data där du kommer kunna skriva med mig, se din träning/kost, recept, övningar och massa mer!

Det är viktigt att du skickar dina svar så fort du kan eftersom det kan finnas kunder som skulle vilja ha din plats, hoppas du förstår!

Jag kommer arbeta så fort jag kan och har du några övriga frågor så kan du maila mig på ptonline@jmcwellness.se eller skriva till mig direkt i nutrition data appen!

Håll utkik på din mail för mer info!

Avtal & villkor för PT Online finner du på denna sida

 

Kontakta oss