fbpx

PT-ONLINE

PASSA PÅ! Just nu har jag 15% rabatt på utvalda tjänster!

Play Video

Intresseanmälan

Steg 1 av 4

Vad beskriver din målbild bäst?(Obligatoriskt)
Passar inget av alternativen välj "Annan" och skriv det som passar din målbild bäst.

Personliga kost rekommendationer samt förslag - och träningsscheman.

Mat efter dina preferenser, eventuella allergier och andra önskemål.

Chattfunktion i app. Ställ frågor när du vill, så svarar jag så fort jag kan!

Personligt konto som visar tydlig statistik över din utveckling i appen.

Avstämningar varje vecka och 1 uppföljning varje månad.

Uppdaterade kost- och träningsscheman vid behov.

Tillgång till receptbank på över 350 olika recept

Allting enkelt samlat i en app där vi kommunicerar och håller koll på dina framsteg

Du får rätt verktyg som hjälper dig mot en hälsosammare livsstil.

Hur går online coachingen till?

Steg 1: fyll i frågeformuläret ovan och skicka in din intresseanmälan.

Steg 2: Jag återkopplar till dig så fort jag kan med lite mer djupgående frågor som jag behöver, för att kunna göra ett sånt bra jobb som möjligt. Man skulle kunna säga att detta är din kostnadsfria konsultation!

Steg 3: När du har svarat på alla frågor, valt det paket som passar dig och godkänt avtalet så kommer jag sedan gå igenom dina svar. Jag kommer göra en bedömning om jag kan hjälpa dig med dina mål. Jag hör av mig till dig inom 48 tim. Du får sedan en faktura som du behöver betala för att låsa din plats.

Steg 4: Nu när du har gjort din del så är det upp till mig att göra mitt jobb genom att lägga upp träningsplanering/kostplanering och coacha dig genom din resa mot en hälsosammare livsstil. Du får tillgång till nutrition data kost & träning och här kommer du kunna se allt!

Nutrition data kost & träning

4-appbilder[2749]

Detta ska du förvänta dig av mig.

 1. Jag ger dig verktyg och kunskap som hjälper dig att lyckas.
 2. Jag svara så fort jag kan på frågor du har om träning, kost och hälsa.
 3. Jag kommer göra allt jag kan för att du ska vara nöjd och att vi ska kunna jobba som ett team!
 4. Du får anpassad träning & kost.
 5. Jag försöker vägleda dig så gott jag kan till en hälsosammare livsstil.
 6. Jag är lyhörd och din info stannar mellan dig och mig!

Detta förväntar jag mig av dig

 1. Att du tar eget ansvar. Jag ger dig verktygen och den stöttning du behöver men det är du som måste göra jobbet för att du ska nå ditt mål.
 2. Uppstår problem längs resans gång är det meningen att vi ska lösa de tillsammans som ett team!
 3. Det är extremt viktigt att kommunicera för att jag ska kunna göra ett bra jobb för dig som din coach! Du delar med dig av dina upp och nedgångar såväl som frågor, funderingar och utmaningar! På så vis kan jag vägleda dig till ditt mål. 
 4. Inrapportering sker varje dag med vägning på din egna våg (inget måste). Du ska också registrera din kost i programmet (inget måste) 
 5. Du har ingen nuvarande diagnostiserad ätstörning, allvarliga sjukdomar och/eller skador. 
 6. Du är över 18 år gammal.

Prislista

Träningsplanering

3 månader - 799kr/mån

6 månader - 699kr/mån

12 månader - 599kr/mån

Kost & träningsplanering

3 månader - 1199kr/mån

6 månader - 1099kr/må

12 månader - 999kr/mån

Kostrådgivning

3 månader - 699kr/mån

6 månader - 599kr/mån

12 månader - 499kr/mån

Vad ska du välja och hur ska du tänka?

Coaching i nutrition data ingår i alla paketen!

Ska du välja träningsplanering?

Träningsplanerigen är för dig som vill få din träning uppstrukturerad och kanske har ett bristande intresse på att lägga upp din träning själv. Vid val av tränings paketet så får du träningsscheman och vi kommer även kunna följa dina progrestion så du får en utveckling i din träning. (blir starkare, smidigare, må bättre osv.) Träningspaketet kan också vara för dig som bara vill komma igång med din träning för att börja må bättre!

Ska du välja kost & träning?

Kost & träningspaketet är för dig som vill ta din träning till nästa nivå eller för dig som vill komma igång med din kost & träning och få en mer uppstrukturerad vardag. I detta paket ingår alla funktioner i nutrition data! Träning & kost går varandra hand i hand. Vill du få resultat i din träning så behöver du också ha rätt typ av kosthållning. Detta paket kan också vara för dig som vill gå ner i vikt, bygga mer muskler eller få en balans i din vardag!

Ska du välja kostplanering? 

Detta är för dig som vill få en bättre helhetsbild kring kost och hur det egentligen fungerar. Du kanske vill gå ner i vikt eller bara få en bättre balans i din vardag! "Notera" Jag lägger ej upp kostscheman till dig efter som jag anser att kostscheman ej är hållbart i längden. Istället för kostschema får du en anpassad kost efter dig och dina behov. Du kommer ha det väldigt fritt då du själv också kan välja bland över 350 recept. Jag räknar ut ditt bmr och anpassar det efter ditt mål!

274303416_2125566367607390_7316251408505595961_n

Therese

"Hej ! Jag har tränat en gång i veckan med Mathias i ett halvår. Det är lika roligt,  givande och utmanande varje gång. Under den här tiden har jag blivit så mycket starkare men också fått kunskaper om hur jag ska få ut det mesta av min träning. Mathias är en kunnig och engagerad PT som jag kommer att fortsätta träna med. Jag rekommenderar dig att göra detsamma."

274562583_256382476653143_8282284071379660383_n

Desire 

"Jag har tränat med Mathias i snart 4 månader nu och jag skulle helhjärtat rekommendera honom till alla som på något sätt vill förbättra sin hälsa genom kost/träning. Jag sökte en pt för att främst gå ned i vikt då det jag testat själv inte har hållt i längden. Mathias har inspirerat med ett helhetstänk när det gäller träning/kost. Fokus ligger på bra val, ett långsiktigt tänkande, vilket känns sunt och utan press. Det känns tryggt att prata kring saker som man upplever svårt och som en utmaning. Mathias har då alltid ett fint/proffsigt bemötande och kommer ofta med bra tips/råd som känns genuina och anpassade efter min situation/vardag. Jag är glad att jag tog steget att ta hjälp av Mathias för att nå mina mål!"

274158416_710905243234531_8933533394358356266_n

Stefan

"Mathias är en riktigt duktig personlig tränare, Som ser individen anpassar träningen efter varje enskild person. Han fokuserar inte bara på att bygga stora muskler, han vill hjälpa mig med en långsiktig hälsa. Mathias lyssnar och entusiasmerar och gör träningen rolig. Jag rekommenderar Mathias."

WhatsApp Image 2022-03-08 at 14.25.26

Jag som coach

Det tar tid att bygga muskler och att gå ner i vikt. Jag tror på ett långsiktigt helhetstänk, du ska vilja äta "bra" och träna/röra på dig hela livet.

Du behöver sluta jaga efter dom "snabba" resultaten för det håller ej i längden. Som exempel kommer Ibland andra saker i vägen och då var du helt plötsligt tvungen att hoppa av det där "kostschemat" eller den där 30 dagars challengen. Det långsiktiga är den enda vägen för din hälsa och ett bättre mående!

För mig är det viktigt att ge rätt verktyg till mina kunder jag vill lära ut ett helhetstänk kring träning & kost. Jag vill att du ser på kost & träning på ett annat sätt och gör kloka val. Träning & kost ska ej vara lidande du ska kunna gå ut och äta med dina vänner ibland och göra andra saker som du tycker är roligt!

Jag vill hjälpa dig att hitta en bra balans i din vardag med kost & träning. Att hitta det som du tycker är kul, ge dig tips och råd så det blir hållbart i längden för din hälsa.

Du ska vilja träna och äta "bra" för att du älskar dig själv och din kropp och jag tvekar inte en sekund på att vi är skapta för rörelse och vi har det väldigt bekvämt i dagens samhälle.

Gör det för dig själv och investera i din hälsa, jag finns här för dig!

Är du redo att
förbättra din hälsa?