fbpx

Om JMC Wellness

jmc-mathias-3

Om JMC Wellness

Mitt namn är Mathias Coox och jag är 23 år gammal. Jag har gått en 1,5 årig utbildning till hälsocoach, massör, kostrådgivare och personlig tränare. När jag blev klar med studierna i december 2020 så valde jag att komma igång direkt med mitt företag. Jag har startat JMC Wellness där jag erbjuder personlig träning, kostrådgivning och massage. Jag vill ge mina kunder en chans till att välja en helhetslösning det var också därför jag valde att gå en sån lång och bred utbildning.

När du väljer att träna med mig så får du träna i en privat lokal, skräddar sytt tränings upplägg, mer kunskap inom kost, träning och hälsa. Med mina verktyg och din kunskap om din egna kropp så blir vi ett perfekt team!

Jag är...

  • Diplomerad hälsocoach
  • Certifierad personlig tränare inom branschrådet för hälsa
  • Certifierad kostrådgivare inom branschrådet för hälsa
  • Certifierad svensk massör inom branschrådet för hälsa

Vart finns jag?

Om du är intresserad av att träna med mig så finns jag på Lyftet pt studio  (Hagavägen 1. Sundsvall)

Mina massage behandling sker på Räbbmogatan 20 Alnö.

242489379_1149905452204948_2616069874686901888_n

Vad är Lyftet PT studio?

Vad är egentligen skillnaden mellan ett vanligt kommersiellt gym och en PT studio? Skillnaden är stor, men ändå inte. I ett kommersiellt gym känner sig många obekväma eller kanske irriterad att det är många människor som ska dela på samma utrustning, de grymtande gymveteranerna känns skrämmande och det kan vara svårt att hålla fokus.

På Lyftet PT studio slipper du detta, här kan du komma som du är, du har hela gymlokalen för dig själv och en PT som säger till dig vad du ska göra. Du får till och med bestämma din egen musik! Det är helt enkelt  träning för personlig tränare i privat miljö. Lyftet PT studio är fullt utrustad för att du ska lyckas med din träning vad som än är ditt mål. Här kan du fokusera 100% procent på ditt.

I samarbete med Andrea som äger Lyftet pt studio så utför jag mina tränings pass där med mina klienter!

Boka en Kostnadsfri konsultation idag, så hjälper jag dig att nå dina mål!