fbpx
Jmc wellness (6)

UTBILDNING/CERT

- Diplomerad hälsocoach

- Certifierad personlig tränare inom branschrådet för hälsa

- Certifierad kostrådgivare inom branschrådet för hälsa

- Certifierad svensk massör inom branschrådet för hälsa

KUNSKAP

Jag sporras av att få hjälpa mina klienter till ett hälsosammare liv genom mina helhetslösningar inom både kost och träning. Jag kommer själv från en bakgrund med övervikt och brinner därför lite extra för just en viktnedgångens resa.

Med min kunskap om träning, kost & hälsa och din kunskap om dig själv så blir vi ett perfekt team!

Jmc wellness

Jag starta Jmc wellness för att jag vill hjälpa andra människor på sin resa mot ett hälsosammare liv och bättre mående. Jag jobbar långsiktigt med mina kunder och jag vill få dom att se på träning & kost på ett annat sätt.

Jag som coach

Jag vill ge ut rätt verktyg och kunskap till mina kunder. Jag är lyhörd och anpassar träning efter mina kunders behov. Ett helhetstänk kring kost & träning är viktigt enligt mig. Jag strävar alltid efter en hög kvalité och vill ge mina kunder det bästa!

Jag som person

Mitt namn är Mathias Coox och jag är 24 år. Att må bra, röra på sig och att ha en positiv inställning är super viktigt för mig. Jag älskar att utmana mig själv. Visa uppskattning, kärlek till nära och kära är otroligt viktigt.

Träning i en privat pt-studio

Fritt från andra och 100% fokus på dig

Vad är egentligen skillnaden mellan ett vanligt kommersiellt gym och en PT studio? Skillnaden är stor, men ändå inte. I ett kommersiellt gym känner sig många obekväma eller kanske irriterad att det är många människor som ska dela på samma utrustning, de grymtande gymveteranerna känns skrämmande och det kan vara svårt att hålla fokus.

På en PT studio slipper du detta, här kan du komma som du är, du har hela gymlokalen för dig själv och en PT som säger till dig vad du ska göra. Du får till och med bestämma din egen musik! Det är helt enkelt  träning för personlig tränare i privat miljö. En PT studio är fullt utrustad för att du ska lyckas med din träning vad som än är ditt mål. Här kan du fokusera 100% procent på ditt.

I samarbete med Andrea som äger Lyftet pt studio så utför jag mina tränings pass där med mina klienter!

Boka en Kostnadsfri konsultation idag, så hjälper jag dig att nå dina mål!

Vad säger några av mina klienter?

"Känns väldigt skönt att vara igång. Mathias känns lyhörd och lyssnar på mina önskemål. Detta är början på ett långt samarbete "

— Michael
 

"Stor kompetens inom området i kombination med ett mycket professionellt och fint bemötande gör att jag ger högsta betyg till Jmc wellness"

— Cecilia
 

"jag skulle helhjärtat rekommendera Mathias till alla som på något sätt vill förbättra sin hälsa genom kost/träning. Mathias har inspirerat med ett helhetstänk när det gäller träning/kost."

— Desire
 

"Mathias är en riktigt duktig personlig tränare, Som ser individen anpassar träningen efter varje enskild person."

— Stefan
 

"Mathias är en kunnig och engagerad PT som jag kommer att fortsätta träna med. Jag rekommenderar dig att göra detsamma."

— Therese
 

"Mathias är duktig och påläst om kost och träning. Pushade, styrde och informerade när du behövde. Bra att du informerar om att man får äta det man vill och att allt i slutändan handlar om Under/Överskott OCH att må bra såklart!"

— Gudrun
 

"Jag tycker Mathias har varit en grym pt. Ger bra råd, bra träningsprogram och alltid positiv och glad vilket har gett mig energi!"

— Filip